Byggare Älvsjö

Takläggning i Älvsjö

När du behöver en takfirma i Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra takläggare har lång erfarenhet av branschen och goda kunskaper inom allt som rör takläggning. Oavsett vilket typ av tak du har och om det är en takläggning, takbyte eller en takrenovering du behöver hjälp med finns vi till hands. Vi arbetar så klart alltid med största noggrannhet med stort fokus på säkerhet, samtidigt som vi kan erbjuda förmånliga priser. Innan vi påbörjar arbetet diskuterar vi alltid fram en lösning tillsammans med dig som ger ett resultat alla blir nöjda med.

Takrenovering

Vi har lång erfarenhet av takrenovering av villor, hus, sommarstugor, flerbostadshus & m.m.

Takbyten

Vi utför takbyten till både större & mindre kunder. Hör av dig idag!

Fasadmålning

Vi har inom företaget erfarna målare som hjälper er med fasadmålningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takläggare i Älvsjö

Vi utför takläggning i bl.a. Segeltorp, Hägersten, Huddinge, Farsta & Trångsund

Ta hjälp av våra kunniga takläggare i Älvsjö

Takläggning är ett komplicerat arbete och det är av allra största vikt att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Det är viktigt med ett högt säkerhetstänk både under arbetets gång, men också gällande det färdiga resultatet. Våra takläggare har en samlad expertis som gör att de har möjlighet att arbeta med alla olika typer av tak. Oavsett om du har ett äldre tegelpannetak som behöver en takrenovering, eller ska lägga ett modernt papptak kan vi utföra arbetet.

Vi utför takläggning på alla fastigheter

Oavsett vilken typ av fastighet du söker efter en takentreprenör till är vi det självklara valet i området kring Älvsjö. Vi utför takläggning på alla olika typer av fastigheter i områden som Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, och Skärholmen.

Vi kan utföra takbyten på:

  • Flerfamiljshus
  • Villor
  • Kontorsfastigheter
  • Affärsfastigheter, med mera.


Vi är vana att jobba med så väl bostadsrättsföreningar, som privatpersoner och företag. Oavsett vem du är kan du alltså kontakta oss för att diskutera takläggning på din fastighet.

Besiktning och rådgivning om takläggning

Det är inte alltid helt lätt att veta vilka behov ett tak har. Många gånger går det att utföra en takrenovering för att underhålla taket, men ibland kan det behövas ett helt takbyte. Exempelvis kommer vi ofta ut och utför takbesiktningar åt bostadsrättsföreningar. Ni i styrelsen är välkomna att kontakta oss för att få en bedömning om vilket underhåll taken behöver för att fortsätta vara säkra. Vi sitter på expertkunskaperna och vi hjälper gärna till. Efter en besiktning är ni välkomna att be om en offert för att tillsammans komma överens om hur vi ska gå vidare.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning eller en takbesiktning

Är du privatperson kan vi komma ut till dig för en rådgivning. Vi tar oss en titt på ditt tak och ger dig sedan rekommendationer om hur du bör gå vidare.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?