Byggare Älvsjö

Renovera Badrum i Älvsjö

Är du en fastighetsägare eller privatperson eller representerar du en BRF eller ett företag som vill ha hjälp med badrumsrenovering? Då har du hittat till helt rätt företag. Vi är en välrenommerad badrumsentreprenör med lång vana på området. Vi utför både små och stora uppdrag, från mindre ytskiktsrenoveringar till totalrenoveringar i bl.a. Långbro, Herrängen, Långsjö, Mälarhöjden & Årsta. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Badrumsrenovering

Vi har lång erfarenhet av renovering av badrum, våtrum & tvättrum!

Våtrumsrenovering

Vi är auktoriserade för renovering av våtrum enligt GVK. Hör av dig för mer info!

Platt- & Kakelsättning

Vi har inom företaget erfarna platt- & kakelsättare som lägger klinker & plattor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags för en Badrumsrenovering i Södra Stockholm med omnejd?

Vi arbetar i bl.a. Västertorp, Gröndal, Liljeholmen, Stuvsta, Segeltorp, Hägersten & Huddinge

Badrumsrenoveringar för stilfulla hem i Älvsjö med omnejd

Hur skulle ditt badrum se ut om du fick bestämma? Är det ett helkaklat badrum i klassisk stil? Eller något lyxigare med inslag av marmor, mosaik och natursten? Alldeles oavsett vilka önskemål du har kan vi hjälpa dig att nå ditt mål. Vi har självklart våtrumscertifikat och alla våra hantverkare är utbildade. Vi kan erbjuda totalentreprenad inom badrumsrenoveringar men också ta oss an delar av större uppdrag. Som privat beställare kan du ha rätt att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss, vi hjälper dig i sådana fall.

  • Flytspackling
  • Installation av vattenburen golvvärme
  • Kakling
  • Plattsättning
  • Tätskikt

Kontakta din badrumsentreprenör redan idag för en gratis offert

Vi utför badrumsrenoveringar i ett stort område i och runt omkring Älvsjö som inkluderar kommuner och orter som Gamla Enskede, Tallkrogen, Örby, Stockholm, Långbro, Herrängen och Långsjö.

Hör av dig till oss så får du ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?