Stenläggare i Älvsjö

Letar du efter en specialist inom stensättning och stenläggning? Då har du hittat rätt. Med stor vana tar vi oss an projekt som stenläggning av uppfarter, gångstigar och uteplatser såväl som stensättning för murar, stödmurar och stentrappor. Under många år har vi hjälpt BRF:er, företagare och privatpersoner att ta tillvara på sina tomtytor i Älvsjö, Farsta, Huddinge, Mälarhöjden & Årsta. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Stenläggning

Vi lägger bland annat kantsten, gatsten, marksten, naturstensplattor & m.m.

Stensättning

Vi hjälper privatkunder, företag & bostadsrättsföreningar med stensättning! Hör av dig för mer info!

Plattläggning

Vi har inom företaget erfarna plattläggare som arbetar med anläggning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Söker ni en Stensättare i Södra Stockholm med omnejd? Vi arbetar i bl.a. Örby, Älvsjö, Enskede Gård, Globenområdet & Årsta

  Uppfarter, gångstigar, uteplatser och mycket annat

  Hur skapar man bästa möjliga stenläggning? Genom att lägga stor möda på förarbetet. Under många år har vi tillskansat oss stora erfarenheter på området och vågar garantera att vi ger dig resultat som håller. Vi har kundunderlaget som bevisar det och ger dig gärna referenser från tidigare kunder mot förfrågan.

  Vi jobbar över ett stort område – hör av dig för hjälp med stenläggning

  Över hur stort område jobbar vi? Ganska stort. Förutom att jobba åt kunder i Älvsjö har vi också tagit oss an jobb i bland annat Hägersten, Huddinge, Farsta, Trångsund, Gamla Enskede, Tallkrogen och Örby. Vill du ha hjälp med tomtplanering eller vet du precis vad du vill ha? Vi står redo att svara på dina frågor och funderingar om stensättning. Mot bakgrund av dina önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Micke Tallnäs
   – Projektledare

   Nummer: 08-557 69 797
   Mail: offert@byggare-alvsjo.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

   Vad kostar det att renovera?

   En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för  privatpersoner och fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Hur vet vi om vi behöver bygglov?

   Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!

   Ian, Örby

   Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!

   Harry, Solberga

   Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

   Jocke, Ormkärr

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Panelbyte Villa. Bandhagen

   Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

   Köksrenovering med köksö. Örby

   Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

   Uteplats med Trädäck. Enskede

   Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Micke Tallnäs
    – Projektledare

    Nummer: 08-557 69 797
    Mail: offert@byggare-alvsjo.se

    Offert? Klicka här