Kontakta Proffsig Byggare i Älvsjö

Behöver ni hjälp med bygg eller renovering i södra Stockholm? Vi är ett erfaret byggföretag från Älvsjö som bl.a. bygger altaner & trädäck, renoverar kök & badrum, byter paneler & m.m. Kontakta oss för en fri offert idag för mera information! Återkoppling inom 48h!

Altanbyggnation

Ska ni bygga en altan eller trädäck? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

ROT-Projekt

Vi kan hjälpa er med allt inom renovering, ombyggnation & tillbyggnation!

Panelbyten

Dags för ett panelbyte? Kontakta oss så fixar vi det!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Vi förverkligar din vision

  Våra kunder är mycket viktiga för oss och vi lämnar aldrig arbetsplatsen förrän du är 100 % nöjd. När du kontaktar oss är vi därför mycket intresserade av att höra om dina visioner och idéer. Med vår kunskap kan vi titta på de förutsättningar som finns och därefter använda rätt material, verktyg och metoder för att skapa just din drömbostad.

  Vi strävar efter att bygga långsiktiga kundrelationer. Hur gör vi det? Genom att varje gång leverera resultat av högsta möjliga kvalitet.

  Renovering i Stockholm Vi kan hjälpa dig med många olika typer av renoveringar

  Kostnadsfria offerter och rådgivning

  Vi förstår att priset är något som är viktigt för dig och en avgörande del i en renovering. När du kontaktar oss och berättar om ditt projekt kan vi därför se till att få ut en kostnadsfri offert på arbetet. Du kan även kontakta oss om du har frågor inför en renovering eller om du vill ha hjälp att välja ut vilka material som lämpar sig för olika byggen. Med oss ska det vara enkelt!

  Smidig projektledning ger bästa resultat

  En renovering får gärna gå snabbt, samtidigt som den ska vara utförd korrekt och fackmannamässigt. Genom att kunna erbjuda dig allt från målare till snickare, markentreprenader, VVS-montörer, elektriker och plattsättare kan vi se till att alltid hålla tidsramen och du kan återgå till vardagen mycket snabbare.

  Renovering för företag av professionell byggfirma

  Det är inte bara privatpersoner eller fastighetsägare som vänder sig till oss, utan genom åren har vi även hjälp mängder med företagskunder i Stockholmsområdet, t.ex. Stuvsta, Gröndal och Midsommarkransen. Vi kan hjälpa dig att renovera toaletterna för en fräschare arbetsplats eller varför inte omvandla kontorslandskapet till mer privata arbetsplatser för dina anställda? Vi har alla yrkesgrupper på plats för att kunna hjälpa dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Micke Tallnäs
   – Projektledare

   Nummer: 08-557 69 797
   Mail: offert@byggare-alvsjo.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

   Vad kostar det att renovera?

   En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad menar man med totalentreprenad?

   En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för  privatpersoner och fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Hur vet vi om vi behöver bygglov?

   Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Våra senaste Projekt Axplock av våra referensprojekt i Stockholm

   Panelbyte Villa. Bandhagen

   Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

   Köksrenovering med köksö. Örby

   Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

   Uteplats med Trädäck. Enskede

   Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Micke Tallnäs
    – Projektledare

    Nummer: 08-557 69 797
    Mail: offert@byggare-alvsjo.se

    Offert? Klicka här