Byggare Älvsjö

Fönsterrenovering i Älvsjö

Vi är ditt fönsterföretag i Älvsjö med omnejd. I den rollen kan vi hjälpa dig med allt från fönsterbyten till fönsterrenoveringar. Vi hanterar allt från aluminiumfönster till härdat och laminerat glas, byter fönster i altandörrar och altanfönster och mycket mer. Bland våra tidigare kunder finner du både företag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsägare. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Renovering av Fönster

Vi har hjälpt flera hundratals kunder med fönsterrenoveringar i södra Stockholm.

Byten av Fönster

Vi är auktoriserade för alla slags fönsterbyten. Hör av dig för mer info!

Montering av Fönster

Har ni ett större fönsterprojekt? Låt våra fönsterproffs installera & montera!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Fönsterrenovering i Södra Stockholm med omnejd

Vi arbetar i bl.a. Enskede, Örby, Liljeholmen, Stuvsta, Segeltorp, Hägersten & Älvsjö

Byt fönster för att skapa ett mer energisnålt eller vackrare hem

Vi hjälper dig med att renovera fönster med allmogeprofil såväl som nyare fönstervarianter. Många anlitar oss numera för att byta från enkelglas och 2-glasfönster till mer energisnåla 3-glas fönster. Det kan vara ett av de enklaste sätten att skapa en bostad som kostar mindre i uppvärmningskostnader. Oavsett om det handlar om en ny fastighet med relativt moderna fönster eller ett äldre hus med karaktäristiskt gamla fönster kan vi dig resultat av högsta hantverkskvalitet.

Anlita oss för din nästa fönsterrenovering

Vi har bedrivit vår verksamhet under många år och under den tiden jobbat i bland annat Midsommarkransen, Västertorp, Gröndal, Liljeholmen, Stuvsta och Segeltorp. Du kan med andra ord anlita oss för jobb i Älvsjö med omnejd. Om du är nyfiken på våra tjänster, har frågor eller funderingar eller vill ha en gratis offert är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?