Garagebyggnation i Älvsjö

Behöver du hjälp med att bygga ett garage eller en carport? Vi är en byggfirma med lång erfarenhet på området. Oavsett om du vill ha hjälp med delar av arbetet eller vill ha ett företag som kan ta hand om hela bygget från början till slut är vi rätt val. Vårt arbetslag har kompetens med både bredd och djup och god känsla för detaljerna som får en nybyggnation att kännas högkvalitativ. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Bygger Garage

Vi har lång erfarenhet av att bygga garage till villor, hus & flerbostadshus!

Bygger Carports

Har ni funderat på att bygga en carport? Låt oss hjälpa er! Hör av dig för mer info!

Bygger Cykelförråd

Vi hjälper er även gärna med att snickra ett cykelförråd till villan eller föreningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Allt inom Garagebyggen i Södra Stockholm med omnejd Vi arbetar i bl.a. Högdalen, Enskede, Stureby, Älvsjö, Farsta, Hägersten & Huddinge

  Hur ska ditt garage se ut?

  Vill du ha ett enkel eller dubbelgarage? Kanske ett garage med en övervåning med boyta? Eller vill du ha extra plats för trädgårdsutrustning? Det är dina önskemål som avgör, vårt mål är att uppfylla dem.

  Använd ROT-avdraget för garagebyggen som hänger samman med din bostad

  Om ditt garage ska vara en utbyggnad av din redan befintliga bostad kan du använda ROT-avdraget för att få våra tjänster till en lägre kostnad.

  Ring eller skriv till oss så ger vi dig en offert för ditt garage

  Du kan höra av dig till oss för garagebyggen och andra byggtjänster i ett stort område runt Älvsjö. Det inkluderar bland annat orter som Stockholm, Långbro, Herrängen, Långsjö, Mälarhöjden, Årsta och Midsommarkransen. Hör av dig till oss så har du inom 48 timmar en gratis offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Micke Tallnäs
   – Projektledare

   Nummer: 08-557 69 797
   Mail: offert@byggare-alvsjo.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

   Vad kostar det att renovera?

   En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för  privatpersoner och fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Hur vet vi om vi behöver bygglov?

   Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!

   Ian, Örby

   Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!

   Harry, Solberga

   Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

   Jocke, Ormkärr

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Panelbyte Villa. Bandhagen

   Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

   Köksrenovering med köksö. Örby

   Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

   Uteplats med Trädäck. Enskede

   Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Micke Tallnäs
    – Projektledare

    Nummer: 08-557 69 797
    Mail: offert@byggare-alvsjo.se

    Offert? Klicka här