Byggare Älvsjö

Bygga Altan i Älvsjö

Med en vacker och hållbar altan kan du få en förhöjd livskvalitet. Vår byggfirma vet precis vad som krävs för att skapa den perfekta altanen eller verandan, allt efter dina behov och önskemål. Med mångårig erfarenhet inom branschen och ett stort kontaktnät i södra Stockholm kan vi erbjuda totalentreprenad i egen regi. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Bygga Trädäck

Trädäck är ett utmärkt alternativ som vill ha en enkel och fin altan att slappa på!

Bygga Pergola

En pergola är ett enkelt uterum utan väggar. Det ger trädgården det lilla extra!

Bygga Uterum

Om ni är intresserade av ett uterum att spendera året runt i så kan vi hjälpa er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Vi bygger din Altan i Älvsjö

Vi bygger trädäck, verandor, uteplatser, pergolas & m.m. i södra Stockholm

Professionella hantverkare med spetskompetens inom altanbyggen i Älvsjö

Oavsett om du vill skapa ett extra uterum i din trädgård eller om du vill ha hjälp att lägga trall är vi rätt byggföretag för dig. Vi fungerar som en allt-i-allo byggmästare och kan bygga många olika typer av terrasser och altaner. Har du en redan befintlig altan kan vi hjälpa dig med renovering, på samma sätt som vi kan bygga nytt från grunden. Naturligtvis är vi med dig hela vägen från planering till byggnation.

Kostnadsfri offert och högkvalitativ rådgivning

För att du ska kunna planera ditt byggprojekt så bra som möjligt behöver du kunna sätt en tydlig budget. Budgeten är en mycket viktig del av en renovering och därför erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter på alla våra tjänster. Hör av dig till oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med, så ser vi till att få ut ett kostnadsförslag. Vi kan även utföra hembesök.

En altan kan höja värdet på din bostad

En härlig uteplats kommer inte bara att skänka dig många härliga stunder med familj och vänner, utan det är också ett utmärkt sätt att höja värdet på din bostad. Om du är intresserad av att bygga en altan rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi arbetar inom hela Älvsjö med omnejd, vilket bland annat inkluderar områden som Trångsund, Herrängen, Hägersten och Midsommarkransen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Privatpersoner kan nyttja ROT-avdraget

Som privatperson i Sverige har du rätt att nyttja ROT-avdraget när du vill bygga en veranda eller altan som är sammanbyggd med ditt bostadshus. Med hjälp av avdraget kan du reducera arbetskostnaden med 30 %. Det enda vi behöver är tillgång till ditt personnummer och därefter sköter vi resten. Hos Skatteverket kan du kontrollera att du uppfyller villkoren för ROT.

Nybyggnation eller renovering? Vi hjälper dig!

Genom åren har vi utfört många olika altanbyggen runt om i Stockholm. Det har lett oss till en mycket bred och omfattande kunskap om olika metoder, tekniker och material. Det varierande väder som Sverige har påverkar våra altaner mycket. Därför erbjuder vi även renovering av befintliga altaner genom t.ex. slipning, rengöring, lack och oljning.

Stort kontaktnät och totalentreprenad

När du anlitar oss ska du inte behöva fundera på underleverantörer. Vi har ett brett kontaktnät och projektledning inom alla yrkesgrupper. Det betyder att vi kan bistå med hjälp inom snickeri, målning, VVS, el, markentreprenad och mycket mer. Vi utbildar oss kontinuerligt för att alltid ligga rätt i tiden och arbetar enligt rådande branschregler för att garantera ett perfekt resultat. Tack vare vår 100 % nöjd kund garanti kan du känna dig säker på att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med arbetet.

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?