Byggare Älvsjö

Renovera Källare i Älvsjö

Källare står i många fall outnyttjade eller så används de inte till sin fulla potential. Vi är byggföretaget som har som en av våra målsättningar att ändra på detta. Det gör vi genom att erbjuda våra högkvalitativa bygg- och renoveringstjänster till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner i Älvsjö med omnejd så som Gamla Enskede, Tallkrogen, Örby, Långbro & Herrängen. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Källarrenovering

Vi har lång erfarenhet av renovering av källare i villor, hus & flerbostadshus!

Renovera Suterrängvåning

Vi har under åren renoverat flera suterrängvåningar. Hör av dig för mer info!

Bostadskonvertering

Vi hjälper er gärna konvertera er källare till en ny lyxig bostad!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Källare i Södra Stockholm med omnejd

Vi utför källarrenoveringar i Västertorp, Gröndal, Liljeholmen, Stuvsta, Segeltorp, Hägersten & Huddinge

Vi skapar din drömkällare i Älvsjö med omnejd

Vi hjälper till med sådant som renoveringar, källarkonverteringar och totala ombyggnationer av källarutrymmen. Vi skapar allt från förrådsyta till nya lägenheter för uthyrning. Oavsett om du vill skapa ett sovrum, en relaxavdelning eller en tvättstuga så får du ett resultat med kvalitet och finish som märks i detaljerna.

Vi förändrar takhöjd och ljusinsläpp

En viktig del i att skapa beboeliga källarutrymmen är takhöjd och ljusinsläpp. Vi är specialister på att skapa så goda förutsättningar som möjligt för trivsamma källarmiljöer.

Vi hjälper dig med renoveringen – hör av dig så får du en offert helt kostnadsfritt

Vi arbetar åt kunder över stort område i och runt Älvsjö. Du hittar nöjda tidigare kunder till oss i exempelvis Örby, Stockholm, Långbro, Herrängen, Långsjö, Mälarhöjden och Årsta. Vad en källarrenovering kostar beror förstås helt på vilka dina önskemål är. Kontakta oss och berätta om dem så tar vi fram en offert som du får helt gratis.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?