Lägga Golv i Älvsjö

Du har hittat till en välrenommerad och väletablerad golventreprenör med bas i Älvsjö. Som golvläggare har vi hjälpt till med att lägga golv i alla tänkbara inomhusmiljöer: från villor och fritidshus till kommersiella lokaler som butiker, restauranger och kontor. Vi utför både små och stora uppdrag, från mindre renoveringar till totalrenoveringar i Enskede, Herrängen, Långsjö, Huddinge & Årsta. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Golvläggning

Vi har lång erfarenhet av golvläggning i södra Stockholm. Kontakta oss!

Golvrenovering

Vi är auktoriserade för renovering av alla slags golv. Hör av dig för golvrenovering idag!

Golvbyten

Dags att byta golvet? Vi byter alltifrån trägolv, klinker, klickgolv & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Söker ni hjälp från en Golvläggare i Södra Stockholm med omnejd? Vi arbetar i bl.a. Långsjö, Årsta, Liljeholmen, Enskede, Segeltorp, Hägersten & Huddinge

  Vacker och/eller praktisk golvläggning – allt enligt dina önskemål

  Vi hjälper till med allt från enklare uppdrag som att lägga parkettgolv och laminatgolv till mer omfattande saker som golvrenoveringar och byggen av golv från grunden. Utöver det utför vi även golvslipning av både trä- och stengolv. Av oss får du hög kvalitet i utförandet och vi ser lyhördhet som ett nyckelord i vår verksamhet.

  Du kan använda ROT-avdraget för golvläggning

  Har du önskemål om att lägga, renovera eller bygga golv i ditt hem? Då kan du få hjälp av hantverkare till ett pris som är upp till 30 procent billigare genom att du utnyttjar ROT-avdraget.

  Vill du ha hjälp med golvläggning? Hör av dig för att få en kostnadsfri offert

  Vi hjälper kunder med golvläggning i och runt Älvsjö, till exempel i Farsta, Trångsund, Gamla Enskede, Tallkrogen, Örby, Stockholm och Långbro. Om du behöver hjälp med golvläggning i de trakterna är du välkommen att höra av dig till oss så tar vi fram en kostnadsfri offert åt dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Micke Tallnäs
   – Projektledare

   Nummer: 08-557 69 797
   Mail: offert@byggare-alvsjo.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

   Vad kostar det att renovera?

   En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

   ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för  privatpersoner och fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Hur vet vi om vi behöver bygglov?

   Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!

   Ian, Örby

   Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!

   Harry, Solberga

   Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

   Jocke, Ormkärr

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Panelbyte Villa. Bandhagen

   Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

   Köksrenovering med köksö. Örby

   Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

   Uteplats med Trädäck. Enskede

   Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Micke Tallnäs
    – Projektledare

    Nummer: 08-557 69 797
    Mail: offert@byggare-alvsjo.se

    Offert? Klicka här