Byggare Älvsjö

Renovering i Hägersten & Liljeholmen

Behov av en renovering? En ombyggnad eller totalrenovering kan kännas skrämmande för många och då är det viktigt att få bolla tankar och idéer. Våra hantverkare finns alltid på plats för att ge dig rådgivning och vägledning inom renoveringens alla områden. Här kan du bland annat få hjälp att välja rätt material eller diskutera hur omfattande renovering som krävs – naturligtvis helt kostnadsfritt!

Köksrenoveringar

Oavsett om du vill byta eller renovera köket så kan vi hjälpa er!

Badrumsrenoveringar

Vi har lång erfarenhet av renovering av badrum, våtrum & tvättrum!

Lgh- & Husrenoveringar

Ska ni renovera hela lägenheten eller huset? Kontakta oss!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags för en Renovering i Hägersten, Liljeholmen med omnejd?

Rådgivning och vägledning av kunniga hantverkare i södra Stockholm, Mälarhöjden, Brännkyrka & Midsommarkransen

Vi gör renoveringen enklare

Med hjälp av vårt byggbolag blir din renovering mycket enklare och smidigare. Vi hjälper kunder i hela Stockholmsområdet med fokus på Hägersten, Liljeholmen, Mälarhöjden, Brännkyrka, Midsommarkransen och många fler. Är du i behov av en totalrenovering eller vill du utföra en komplett renovering av källare? Då är vi rätt byggfirma för dig!

Skickliga hantverkare med behörighet

Att utföra en badrumsrenovering eller köksrenovering är idag väldigt vanligt, men det är också ett tufft arbete som kräver kunskap och erfarenhet. Med våra skickliga hantverkare kan du känna dig säker på att vi har den behörighet och utbildning som krävs för de många arbetsmomenten. Vi hjälper dig att sätta nytt kakel, byta plats på golvbrunnen eller installera vägghängd toalett.

Vi hjälper dig där du behöver

Inför en husrenovering eller lägenhetsrenovering är det inte ovanligt att vilja utföra en del av arbetet på egen hand. Kanske är det så att du vill skruva ihop inredning själv och på så vis spara pengar. Även om vi erbjuder totalentreprenad kan vi också bistå med hjälp vid enstaka arbetsmoment som är svåra eller som behöver utföras av utbildad personal med behörighet.

F-skatt och 100 % nöjd kund garanti

Våra kunder är mycket viktiga för oss och därför vill vi säkerställa att du är helt nöjd när vi går från platsen. Vår byggfirma är registrerad för F-skatt, har alla nödvändiga försäkringar och en 100 % nöjd kund garanti. Kundgarantin innebär att vi inte slutar arbeta förrän du är 100 % nöjd med arbetet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Designa ditt drömhem från grunden

Vi kan mycket mer än att bara skruva ihop inredning och sätta nytt kakel på väggarna. Tack vare våra nära samarbeten och vårt stora kontaktnät kan vi designa ditt drömhem från grunden. Hos oss hittar du konstruktörer, materialtillverkare och arkitekter och tillsammans ser vi till att din vision blir verklighet.

Reducera arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget

En renovering kan bli en kostsam historia, men som privatperson kan du använda dig av ROT-avdraget. Avdraget ger dig rätt till en reducering på 30 % av arbetskostnaden för din renovering, förutsatt att du uppfyller de krav och villkor som Skatteverket har. Vi ser till att sköta all kontakt medan du lutar dig tillbaka och fokuserar på annat.

Kontakta oss så pratar vi mer!

Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt och det enda du behöver göra är att kontakta oss. När du är redo sätter vi tillsammans igång och planerar inför din renovering och du får alltid en fast tidsplan som vi ser till att hålla till punkt och pricka. Att renovera med oss ska vara bekymmersfritt!

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?