Byggare Älvsjö

Renovera Fasad i Hägersten & Liljeholmen

En fastighets fasad är av begripliga skäl en av de viktigaste delarna för vilket intryck den ger. En fasadrenovering kan av det skälet vara ett av de mest effektiva sätten att höja värdet av en fastighet. Vi är en fasadentreprenör med mångårig erfarenhet, tillgång till egen byggställning och bred kompetens i teamet. Vi har vana av att renovera alla typer av fasader: tegel, puts, trä och plåt i bl.a. Hägersten, Liljeholmen, Mälarhöjden, Brännkyrka & Midsommarkransen. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Fasadrenovering

Vi har lång erfarenhet av fasadrenovering av villor, hus, sommarstugor, flerbostadshus & m.m.

Fasadputsning

Vi har lång erfarenhet av fasadputsning till både större & mindre fasader.

Fasadmålning

Vi har inom företaget erfarna målare som hjälper er med fasadmålningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Hägersten & Liljeholmen med omnejd

Vi utför fasadrenoveringar i bl.a. Mälarhöjden, Brännkyrka & Midsommarkransen

Fasadrenoveringar med känsla för finish och kvalitet

Ge hyresgäster, boende eller besökare ett bättre intryck genom att ha en snygg och fräsch fasad. Vår fasadfirma tar fram en helhetslösning som anpassas utifrån dina förutsättningar. Vi inleder alla arbeten genom att utföra en behovsanalys, detta i syfte att du inte ska behöva betala för åtgärder som inte behövs. Ingen av våra kunder betalar någonsin mer än vad som krävs. Som privatkund kan du använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss.

  • Fasadmålning
  • Fasadreparation
  • Panelbyten
  • Putsfasader

Ta reda på vad din fasadrenovering kostar – hör av dig till oss

Vi hjälper till med fasadrenoveringar åt kunder i till exempel Mälarhöjden, Brännkyrka, Midsommarkransen med flera. Det vill säga i Hägersten & Liljeholmen med omnejd. Kontakta oss så återkopplar vi inom 48 timmar med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?