Byggare Älvsjö

Garagebyggnation i Enskede & Årsta

Behöver du hjälp med att bygga ett garage eller en carport? Vi är en byggfirma med lång erfarenhet på området. Oavsett om du vill ha hjälp med delar av arbetet eller vill ha ett företag som kan ta hand om hela bygget från början till slut är vi rätt val. Vårt arbetslag har kompetens med både bredd och djup och god känsla för detaljerna som får en nybyggnation att kännas högkvalitativ. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Bygger Garage

Vi har lång erfarenhet av att bygga garage till villor, hus & flerbostadshus!

Bygger Carports

Har ni funderat på att bygga en carport? Låt oss hjälpa er! Hör av dig för mer info!

Bygger Cykelförråd

Vi hjälper er även gärna med att snickra ett cykelförråd till villan eller föreningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Garagebyggen i Enskede & Årsta med omnejd

Vi arbetar i bl.a. Högdalen, Farsta & Stureby

Hur ska ditt garage se ut?

Vill du ha ett enkel eller dubbelgarage? Kanske ett garage med en övervåning med boyta? Eller vill du ha extra plats för trädgårdsutrustning? Det är dina önskemål som avgör, vårt mål är att uppfylla dem.

Använd ROT-avdraget för garagebyggen som hänger samman med din bostad

Om ditt garage ska vara en utbyggnad av din redan befintliga bostad kan du använda ROT-avdraget för att få våra tjänster till en lägre kostnad.

Ring eller skriv till oss så ger vi dig en offert för ditt garage

Du kan höra av dig till oss för garagebyggen och andra byggtjänster i ett stort område runt Enskede & Årsta. Det inkluderar bland annat orter som Stockholm, Högdalen, Farsta och Stureby. Hör av dig till oss så har du inom 48 timmar en gratis offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?