Byggare Älvsjö

Bygger Förråd i Enskede och Årsta

Om du funderar på att bygga en friggebod eller ett förråd i eller i trakterna runt Enskede & Årsta är du välkommen att höra av dig till oss. Här har du en rutinerad och välrenommerad byggfirma som sysselsätter ett team bestående av erfarna och certifierade hantverkare. Med en lång rad nöjda kunder i bagaget vågar vi lova att vi kommer att göra dig nöjd. Vi erbjuder alltid kostnadsfria kostnadsförslag.

Bygger Friggebodar

Vi har lång erfarenhet av snickeri av friggebodar & skjul. Kontakta oss idag!

Bygger Cykelförråd

Låt oss hjälpa er bygga ett cykelförråd till er villa eller bostadsrättsförening.

Bygger Attefallshus

Attefallshus byggs utan bygglov. Vi bygger från 20 till 35 kvm.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Förråd & Friggebodar i Enskede och Årsta med omnejd

Vi arbetar i bl.a. Högdalen, Farsta & Stureby

Vad ska ditt förråd eller din friggebod användas till?

Friggebodar hör till en kategori av byggnationer som kallas för icke-bygglovspliktiga byggnader. Det innebär att du inte behöver ansöka om bygglov för att kunna uppföra en på din tomt. Än bättre är att det inte finns några gränser för vad du kan använda en friggebod till: förråd, rum för uthyrning, hobbyrum – vad du än önskar egentligen. Som totalentreprenör kan vi bygga din friggebod från start till mål.

Hör av dig till oss för att få reda på vad din friggebod skulle kosta

Vi bygger förråd och friggebodar åt kunder i Enskede & Årsta och ett stor område däromkring. Du hittar våra tidigare kunder i bland annat Högdalen, Farsta och Stureby. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för din friggebod.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vanliga frågor

Vanliga frågor inom bygg & renovering i Stockholmsregionen

En renoverings kostnad baseras på flera faktorer. Framförallt beror kostnaden på vad ni ska renovera och hur stor projektet är. Sedan kommer valet in vilket material som ni föredrar. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

En totalentreprenör (även kallad totalentreprenad) är ett företag som fungerar som en samlingspunkt för alla hantverkare som behövs det specifika projektet. Detta innebär en projektledare sköter allt åt er och ni slipper tänka på det.

ROT-avdraget är avdrag som är avsatt för privatpersoner & fastighetsägare. Framförallt är det till för att göra det enklare att renovera. Reglerna varierar men primärt behöver projektet vara i anslutning till bostaden och då kan ni sänka arbetskostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Bygglov varierar beroende på projekt och vilken kommun ni bor i. Generellt säger man att bygglov behövs om ni ska ändra marginellt vad ni nu renoverar. Gäller det bara vanliga renoveringar så behövs inte bygglov. Om ni känner er osäkra rekommenderar vi att ni kontaktar oss eller er kommun.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ian
Örby
Read More
Vi tog oss hjälp av Byggaren i Älvsjö för en komplett renovering vårt badrum i Örby. Hela projektet gick undan och vi är mycket nöjda! Snickaren kom alltid i tid och höll det städat både innan och efter. Vi rekommenderar dem för renoveringar!
Harry
Solberga
Read More
Vi anlitade Byggaren i Älvsjö för att bygga ett trädäck med staket till vår trädgård i Solberga. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och kände att detta företag var kunniga och tillmötesgående. Exakt vad vi letade efter! Rekommenderar!
Jocke
Ormkärr
Read More
Vi har använt Byggaren i Älvsjö för 2 stycken olika projekt i tomtet. Först anlitade vi dem för att byta en innerpanel i köket. Senare när vi behövde en ny uteplats med utekök tog vi hjälp av dom igen. Bra killar med koll på läget! Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Panelbyte Villa. Bandhagen

Komplett panelbyte av ytterpanel till villaägare i Bandhagen, södra Stockholm.

Köksrenovering med köksö. Örby

Totalrenovering av kök med en ny köksö till husägare i Örby, södra Stockholm.

Uteplats med Trädäck. Enskede

Större trädäck med staket till en fastighetsägare i Enskede, södra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 797
E-mail: offert@byggare-alvsjo.se

Vill du bli kontaktad?